Sem Melita Ažman ustanoviteljica podjetja art2designCULTURE.

Ukvarjam se z grafičnim oblikovanjem, pišem likovne recenzije, kuriram razstave ter sodelujem pri različnih umetniško-kulturnih projektih, tako doma kot v tujini.

Sodelujem s profesionalnimi likovnimi društvi, galerijami, muzeji in posameznimi domačimi kot tudi mednarodnimi umetniki. Udeležujem se umetniških simpozijev in sem vedno odprta za nove projekte.

Od leta 2014 sodelujem pri različnih projektih Likovnega društva Kranj – ZDSLU (Zveza društev slovenskih likovnih umetnikov), katerega članica sem.

Zaključila sem Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, smer industrijsko oblikovanje in na Filozofski fakulteti v Ljubljani, diplomirala iz umetnostne zgodovine.

Umetnost je zelo širok pojem, ki pokriva toliko vej v našem bivanju in obstajanju, da si brez nje ne bi mogli predstavljati sveta, saj bi bil le-ta dolgočasen, pust in turoben. Tudi oblikovanje je del te zgodbe, ki pušča za seboj spomine in nas vedno znova očara in navdihuje. Z obema pa gradimo kulturo, ki nas povezuje in opredeljuje. Tako je pomembno, da pustimo za seboj nekaj, kar bo vredno spominov in kar bo ostalo del te neizmerne celote.

 

IZBRANA PRIZNANJA:

  • Posebno priznanje za strokovno in oblikovno podobo / 5. Mednarodni festival likovnih umetnosti Kranj – ZDSLU 2016
  • Priznanje za profesionalni odnos in predanost / 3. Mednarodni festival likovnih umetnosti Kranj – ZDSLU 2014

NUDIM

več kot samo oblikovanje …

Zakaj?

Kot grafična oblikovalka, umetnostna zgodovinarka in kuratorka vam na podlagi izkušenj, ki sem jih pridobila skozi leta v svetu umetnosti, zagotavljam strukturiran in profesionalen koncept ter izdelek, ki bo povišal splošno raven vašega projekta ali dejavnosti.
Poleg tega vam nudim strokovno likovno recenzijo za projekte (oblikovanja, fotografije, arhitekture …) ter organizacijo in izvedbo umetniških razstav z izbranimi deli priznanih umetnikov.

 INTERNACIONALNI PRISTOP 

 ZANESLJIVOST

ZAVZETOST

OSEBNI PRISTOP

Zaradi raznolikosti projektov, se cena storitev prilagaja glede na samo delo pri posameznem projektu ali aktivnosti. Zato vas prosim, da se s svojimi željami obrnete name. Po pridobitvi vseh možnih podrobnosti o vašem projektu, vam bom posredovala primerno cenovno ponudbo.

Povpraševanje